Våra tjänster

Det är viktigt att förstå skillnaden mellan metoder och tekniker. Det finns endast två grundmetoder inom fransförlängning, Singles och Flares. Dessa metoder kan sedan utföras med en mängd olika tekniker.
 Metoden Flares, oavsett teknik, är skadlig för de naturliga fransarna. Endast med grundmetoden Singles kan man applicera extension fransar utan att skada den naturliga fransen. Detta kräver dock gedigen träning och utbildning med goda kunskaper och tekniskt korrekt precisionsarbete.

Vi använder metoden singels och arbetar efter arbetsmiljölagen förhållningsregler.

Singels
 Den traditionella singelstekniken, idag kallad Classic, innebär att man endast applicerar
en enda extension frans per fullvuxen, naturlig frans. Med den senaste singelstekniken kan man idag applicera fler supertunna singlesstrån runt en naturlig frans. Denna teknik kallas Volume. Arbetar fransstylisten tekniskt korrekt och med exemplarisk separering samt bra produkter är grundmetoden Singles helt smärtfri och sliter inte på kundens egna fransar.

En klipping inkl. alltid tvätt med hårbottens massage. Frisyren anpassas till dig som kund och skall uppfylla dina krav & behov. Klippningen tar från 45 min till en timme. Vi ställer höga krav på oss själva för att uppnå den kvalitet och känsla som man förväntas av en klippning.

Mannens ansiktes beklädnad skägg, har väl aldrig varit så trendigt som nu.

Med varma handuksomslag ger vi dig en upplevelse lik en spakänsla. Vi hjälper dig med den geometriska formen utifrån dina anatomiska ansiktsdrag .

Lockar eller vågor är vackert. Vi ställer de frågor och ger dig  det svar , som avgör om det är möjligt.

Ring för rådgivning 0477-70 9190

En mycket speciell dag som kräver något alldeles speciellt!

När ni väljer frisör inför ett bröllop , skall det göras med KÄNSLA..I vårt koncept bjuder vi på mat och dryck i denna kompletta  behandling , som består av brudklädsel, håruppsättning och make-up.  I priset ingår även 30 min konsultation. Beräknad tid 2-3 timmar 

Ring för tidsbokning 0477-709190

Sjung om studentens lyckliga dagar!!! 

 Att välja rätt teknik vid balfrisyr gör din frisyr mer hållbar. Sätt dig och njut och låt oss fixa frisyren. Beräknad tid 1 timme

I priset ingår även 15 min konsultation

Långt hår, lång lugg allt är möjligt! Tekniken vi valt att arbeta med är hairtalk och vi handlar endast av leverantörer med 100 % äkta hår sk tempel hår. Tiden för hårförlängning tar från 1,5 timme och det ingår klippning. Tiden bokas i god tid för att få hem ditt val av hårfärg.

Ring för rådgivning: 0477-77 90 91

Som pricken över ett I, blir ditt utseende då vi utför denna behandling med lätt och smidig hand.

En färgning kräver kunskap om färglära och kundens underliggande pigment. För att få matchande nyanser som klär dig  arbetar vi med de tekniker som finns på marknaden och gör alltid en analys på hårets historik innan.

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt.
Huden håller sig mjuk och hårfri i flera veckor och du slipper stubbig utväxt. Har du inte rakat dig tidigare kan det behövas flera vaxbehandlingar för hållbart resultat. Efter upprepade behandlingar blir ofta hårväxten tunnare och glesare. Låt håret växa ut några millimeter och låt bli att smörja in huden samma dag som du bokat tid – då blir vaxningen effektivare.

Hot Stone
En holistisk behandling där varma lavastenar används på kroppen i samband med en klassisk massage. 
 
Massagen minskar spänningar och värk i muskler och leder, massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet. 
 
Behandlingen är till för dig och du skall känna dig avslappnad. Du behöver inte prata. 
Kom i tid så att du hinner varva ner för att få den bästa tänkbara effekten av din behandling.
 
Effekterna är bla förbättring av blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och ger en harmonisering av energiflödet , samt avslappning.
 
Massagen ökar lymfcirkulationen, vilket gör att slaggprodukter lättare rensas ur kroppen.
Rådgör alltid först med din läkare om du går på behandling. 
 
Klassisk friskvård
Klassisk massage på rygg och axlar. 
Massagen minskar spänningar och värk i muskler och leder. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet. 
 
Massagebehandlingen av rygg och axlar ,där jobbar vi med muskler och triggerpunkter. Focus ligger på att lösa upp spänningar i musklerna.
 
Behandlingen är till för dig och du skall känna dig avslappnad. 

Är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Dina fransar vårdas och dina ögon framhävs på ett naturligt sätt utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.En permanentbehandling där fransar böjs uppåt och skapar ett lyft och fyllighet. Ett annat alternativ om du sen vill göra fransförlägning. 

Keratin browlift, för dig som önskar tjockare, fylligare och snyggare bryn. 
Behandlingen passar alla typer av bryn, fylliga som glesa. Genom att dra stråna i en viss riktning kan man täcka luckor i brynet.
 
Behandlingen innebär ett semipermanent lyft för brynen där vi använder keratinbehandling som både återfuktar, skyddar och stärker stråna. 
 
Ett perfekt alternativ för dig som inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering och underlätta vardagen! 

Prislista

Vår prislita är baserad på personalens olika erfarenhet och år i branschen. För prisinformation ber vi dig gå till sidan boka direkt nedan: