Känsla

Meny

Naturlig frans                                                             Classis frans

natural        singleseffect

 

Ögonfrans förlängning

Det är viktigt att förstå skillnaden mellan metoder och tekniker. Det finns endast två grundmetoder inom fransförlängning, Singles och Flares. Dessa metoder kan sedan utföras med en mängd olika tekniker.
 Metoden Flares, oavsett teknik, är skadlig för de naturliga fransarna. Endast med grundmetoden Singles kan man applicera extension fransar utan att skada den naturliga fransen. Detta kräver dock gedigen träning och utbildning med goda kunskaper och tekniskt korrekt precisionsarbete.

Vi använder metoden singels och arbetar efter arbetsmiljölagen förhållningsregler.

Singels
 Den traditionella singelstekniken, idag kallad Classic, innebär att man endast applicerar
en enda extension frans per fullvuxen, naturlig frans. Med den senaste singelstekniken kan man idag applicera fler supertunna singlesstrån runt en naturlig frans. Denna teknik kallas Volume. Arbetar fransstylisten tekniskt korrekt och med exemplarisk separering samt bra produkter är grundmetoden Singles helt smärtfri och sliter inte på kundens egna fransar.

 

 

sax

Klippning 

En klipping inkl. alltid tvätt med hårbottens massage. Frisyren anpassas till dig som kund och skall uppfylla dina krav & behov. Klippningen tar från 45 min till en timme. Vi ställer höga krav på oss själva för att uppnå den kvalitet och känsla som man förväntas av en klippning.

Prislista

 

 safe_image

 

Skägg

Mannens ansiktes beklädnad skägg, har väl aldrig varit så trendigt som nu.

Med varma handuksomslag ger vi dig en upplevelse lik en spakänsla. Vi hjälper dig med den geometriska formen utifrån dina anatomiska ansiktsdrag .


Prislista

skum

 

 

 

 

 

 

 

Färgning

 

En färgning kräver kunskap om färglära och kundens underliggande pigment. För att få matchande nyanser som klär dig  arbetar vi med de tekniker som finns på marknaden och gör alltid en analys på hårets historik innan.

Ex bild, Balayage teknik

Prislista

  

Permanent

Lockar eller vågor är vackert. Vi ställer de frågor och ger dig  det svar , som avgör om det är möjligt.

Ring för rådgivning 0477-70 9190

Prislista
  

Brud & Brudgum

En mycket speciell dag som kräver något alldeles speciellt!

När ni väljer frisör inför ett bröllop , skall det göras med KÄNSLA..I vårt koncept bjuder vi på mat och dryck i denna kompletta  behandling , som består av brudklädsel, håruppsättning och make-up.  I priset ingår även 30 min konsultation. Beräknad tid 2-3 timmar 

Ring för tidsbokning 0477-709190

 

Uppsättning

Sjung om studentens lyckliga dagar!!! 

 Att välja rätt teknik vid balfrisyr gör din frisyr mer hållbar. Sätt dig och njut och låt oss fixa frisyren. Beräknad tid 1 timme

I priset ingår även 15 min konsultation

 
Extension

Långt hår, lång lugg allt är möjligt! Tekniken vi valt att arbeta med är hairtalk och vi handlar endast av leverantörer med 100 % äkta hår sk tempel hår. Tiden för hårförlängning tar från 1,5 timme och det ingår klippning. Tiden bokas i god tid för att få hem ditt val av hårfärg.

Ring för rådgivning: 0477-77 90 91

 

bryn

Ögon bryn och fransfärgning

Som pricken över ett I, blir ditt utseende då vi utför denna behandling med lätt och smidig hand.